Video2000Omschrijving:Prijs:
Video2000 naar dvd€28,50
Extra dvd kopie€2,50
Digitale Levering€2,50
Opslag op hdd€1,00

Video 2000 (of V2000 , ook wel bekend als Video Compact Cassette , of VCC ) is een consument videocassette systeem en analoge opname standaard welke is ontwikkeld door Philips en Grundig om te concurreren met JVC ‘s VHS en Sony ‘s Betamax video technologieën.

Op deze tapes staan vaak de leukste herinneringen. Die u meestal niet meer terug kunt kijken omdat u video2000 player stuk is. Wij kunnen voor u alle soorten video tapes overzetten naar dvd. Wij nemen u de zorg en het werk uit handen.

U kunt vanaf dat moment al uw oude banden weer thuis via uw DVD speler bekijken, en uw herinnering laten herleven!

Wij kunnen de volgende formaten banden omzetten: VHS, VHS-C, MiniDV, Video8, Hi8 & Digital8, S-VHS, Betamax en Video2000

Wij kunnen uw banden op 3 verschillende manieren aanleveren. Standaard krijgt u bij ons altijd een DVD. U kunt er voor kiezen om extra kopieën van de DVD’s te laten maken. (Leuk voor familie en vrienden) Ook is het mogelijk dat wij een USB stick leveren waar wij de videobanden in het door u gewenste formaat opzetten.

Daar kunnen wij vrij kort over zijn. De prijs geld per band, elke afzonderlijke band kost €8,05.

Op een DVD kan je 4.7Gb aan data plaatsen. Dit betekend dat er 120 minuten op 1 dvd passen.

De verschillende Video systemen hebben inderdaad de mogelijkheid om in LP op te nemen. De loopsnelheid van de band wordt gehalveerd, waardoor de tijdsduur wordt verdubbeld. Uw opname heeft hierdoor wel een iets mindere kwaliteit gekregen. De kwaliteit van de DVD wordt exact gelijk aan de kwaliteit van uw bandje.

Jazeker, op externe harde schijf, USB stick, online aflevering alles is mogelijk.

Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Veel mensen weten niet meer wat er op hun videobanden staat en hebben ook geen videorecorder meer om dit te bekijken. Het is vaak een groot mysterie wat erop de videobanden staat die overgezet gaan worden. Maakt u zich geen zorgen, want als er niets op de VHS banden staat dan rekenen wij ook geen kosten. Dus stel dat u 20 videobanden aanlevert en 6 hiervan zijn zonder beeld dan brengen wij uitsluitend de 14 videobanden in rekening.

Ja dit kunnen wij doen, maar de kosten zullen wel aanzienlijk omhoog gaan, we hebben het dan namelijk over maatwerk. Er gaat aardig wat tijd inzitten op videobeelden op een gewenste volgorde achter elkaar te plaatsen. Het is verreweg het goedkoopst om iedere videoband op een eigen DVD te plaatsen. Eenmaal gedigitaliseerd kunt u zelf via eenvoudige programma’s zelf uw beeldmateriaal knippen en plakken.

Jazeker, alleen geld voor het langs brengen van de videobanden dat dit alleen mogelijk is op afspraak.

Ook daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij kunnen heel veel reparaties uitvoeren, de meest voorkomende reparatie is het repareren van een gebroken tape. Dit voeren wij uit voor €14,95.