Videobanden Digitaliseren naar dvdvideobanden digitaliseren
Omschrijving:Prijs:
VHS naar dvd€8,50
MiniDV naar dvd€8,50
Hi8 naar dvd€8,50
Extra dvd kopie€2,50
Digitale Levering€2,50
Opslag op hdd€1,00

Videobanden digitaliseren

Videobanden, iedereen kent ze wel. De grote lompe cassettes die altijd vast lopen in de VHS recorders, of de compacte camera’s waar elk uur de tape van vervangen moet worden. Maar ondanks al deze ongemakken staan op deze videobanden de leukste herinneringen. Deze kunt u meestal niet meer terug kijken omdat u geen video recorder meer in huis heeft, of omdat u camera stuk is.

Wij kunnen voor u alle soorten videobanden digitaliseren naar dvd en usb. Wij nemen u de zorg en het werk uit handen bij het videobanden digitaliseren.

U kunt vanaf dat moment al uw oude banden weer thuis via uw DVD speler bekijken, en uw herinnering laten herleven!

Wij kunnen de volgende formaten banden omzetten: VHS, VHS-C, MiniDV, Video8, Hi8 & Digital8.

Opties:

Wij kunnen uw banden op 3 verschillende manieren aanleveren. Standaard krijgt u bij ons altijd een DVD. U kunt er voor kiezen om extra kopieën van de DVD’s te laten maken. (Leuk voor familie en vrienden) Ook is het mogelijk dat wij een USB stick leveren waar wij de videobanden in het door u gewenste formaat opzetten.

FAQ - Veel gestelde vragen

Hoe berekenen jullie de prijs?

Daar kunnen wij vrij kort over zijn. De prijs geld per band, elke afzonderlijke band kost €8,50. Extra opties zoals plaatsing op een usb stick word apart berekend.

Hoeveel minuten passen er op een dvd?

Op een DVD kan je 4.7Gb aan data plaatsen. Dit betekend dat er 120 minuten op 1 dvd passen.

Kunnen longplay banden (LP) ook overgezet worden?

De verschillende Video systemen hebben inderdaad de mogelijkheid om in LP op te nemen. De loopsnelheid van de band wordt gehalveerd, waardoor de tijdsduur wordt verdubbeld. Uw opname heeft hierdoor wel een iets mindere kwaliteit gekregen. De kwaliteit van de DVD wordt exact gelijk aan de kwaliteit van uw bandje.

Zetten jullie de bestanden ook op een harde schijf?

Jazeker, op externe harde schijf of een USB stick eventueel leveren wij uw videobanden ook online af bijvoorbeeld via WeTransfer

Combineren jullie ook videobanden?

Ja dit kunnen wij doen, maar de kosten zullen wel aanzienlijk omhoog gaan, we hebben het dan namelijk over maatwerk. Er gaat aardig wat tijd inzitten op videobeelden op een gewenste volgorde achter elkaar te plaatsen. Het is verreweg het goedkoopst om iedere videoband op een eigen DVD te plaatsen. Eenmaal gedigitaliseerd kunt u zelf via eenvoudige programma’s zelf uw beeldmateriaal knippen en plakken.

Berekenen jullie kosten voor lege videobanden?

Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Veel mensen weten niet meer wat er op hun videobanden staat en hebben ook geen videorecorder meer om dit te bekijken. Het is vaak een groot mysterie wat erop de videobanden staat die overgezet gaan worden. Maakt u zich geen zorgen, want als er niets op de VHS banden staat dan rekenen wij ook geen kosten. Dus stel dat u 20 videobanden aanlevert en 6 hiervan zijn zonder beeld dan brengen wij uitsluitend de 14 videobanden in rekening.

Kan ik de videobanden ook afgeven?

Jazeker, alleen geld voor het langs brengen van de videobanden dat dit alleen mogelijk is op afspraak. Afspraak maken? Bel: 0184 63 37 21.

Ons adres:
Media Service Sietse
van den Boetzelaerlaan 48
2967XC Langerak

Repareren jullie kapotte videobanden?

Wij kunnen heel veel reparaties uitvoeren aan uw videobanden, de meest voorkomende reparatie is het repareren van een gebroken tape. Dit voeren wij uit voor €17,50. Andere reparaties zijn op aanvraag. Wij repareren alleen als u uw videobanden digitaliseren wilt. Losse banden kunnen wij niet repareren.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Not Found"]