Opdracht insturen

Klik op onderstaande knop om het orderformulier te downloaden

VERZAMEL UW MATERIAAL

U bepaalt eerst welke videobanden u wilt laten omzetten. Verschillende systemen door elkaar maakt niet uit, elk type videoband zetten wij één op één naar DVD voor u om. Is het de eerste keer bij ons, dan begrijpen wij dat u eerst een proefexemplaar wilt laten maken.

BEREKEN EN VERGELIJK DE PRIJS

Kies eerst het aantal banden dat u wilt omzetten. Vervolgens kiest u het aantal extra kopieën of duplicaat op HDD. (bijvoorbeeld voor familie of vrienden).
Als u deze gegevens heeft kunt u contact met ons opnemen voor een offerte. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en via mail krijgt u meestal binnen 15 minuten een offerte op maat!
Klik hier voor ons contactformulier.
Deze offerte kunt u vergelijken met bijvoorbeeld de HEMA of andere aanbieders en dan zult u versteld staan van het prijs verschil!

LANGS BRENGEN OF OPSTUREN…

Op locatie langs brengen kan 7 dagen per week. Wij zijn niet altijd aanwezig daarom alleen op afspraak.
Op dit moment zijn we in onderhandeling om meerdere drop off / pick up locaties te vergaren.

Als u uw opdracht naar ons wilt opsturen, gebruikt u hiervoor dan ons orderformulier.
Zo weten we zeker dat we alle benodigde informatie van u hebben. Mochten er na ontvangst van de materialen nog vragen zijn, dan nemen we contact met u op om dit door te nemen.

Indien u een order bij ons plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

U opent het order formulier door hier te klikken. U kunt het order formulier samen met uw materiaal opsturen naar het onderstaande adres. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons op nemen.

Verzend adres:

Media Service Sietse
van den Boetzerlaerlaan 48
2967 XC Langerak

WIJ GAAN ZORGVULDIG AAN DE SLAG

Allereerst bepalen we de tijdsduur en de kwaliteit van uw videoband. Wanneer de kwaliteit slecht is, zullen we eerst met u overleggen voordat we er mee verder gaan. Indien u besluit om zo’n slechte videoband niet te laten omzetten, zijn hier geen kosten aan verbonden. Uiteraard worden uw lege videocassettes ook niet berekend.

MATERIAAL AFHALEN

Alle DVD’s leveren wij in een DVD doosje met het origineel. U ontvang per telefoon of e-mail een berichtje dat uw bestelling is af te halen. Wanneer u heeft aangegeven dat wij uw bestelling moeten versturen, ontvangt u van ons een tracking code van PostNL. Via deze trackingcode kunt afleverdatum + aflevertijdvak van tevoren bekijken.

Klik op onderstaande knop om het orderformulier te downloaden